Wekelijkse Tradingtips

Syndicaet Tradingtips

Ontvang iedere zondag een uitgebreid overzicht met daarin een analyse van de markt en van aandelen. In het overzicht worden allereerst de wekelijkse mutaties van 5 belangrijke indexen gepresenteerd en wordt het sentiment van de markt gemeten. Daarnaast wordt het laatste nieuws van de afgelopen week besproken.

In het tweede gedeelte worden aandelen geanalyseerd. Iedere week worden minimaal drie aandelen geanalyseerd om te ontdekken of zij een juist instapmoment laten zien. Deze beleggingstips worden geselecteerd op basis van onze winnende strategie Trendtrading. Ook worden deze tips de volgende week altijd geëvalueerd en gemonitord in de StockTracker.

Bekijk een aantal van onze weekoverzichten

Trendtrading

De beleggingstips worden zorgvuldig geselecteerd aan de hand de strategie die wij met succes toepassen. Wij kopen en verkopen namelijk aandelen door middel van het volgen van trends. Wij bekijken trends zowel op macro- als op microniveau. Op die manier kunnen wij altijd de sterkste trends ontdekken en daarop meeliften. Dit levert ons eenvoudig een rendement van minimaal 10% per jaar op.

Wat wij doen is het volgende. Wij analyseren allereerst de trend op macro-niveau door naar de staat van de economie te kijken en te bekijken of de aandelenmarkt in een bull- of een bearmarkt zit.

Als wij eenmaal hebben vastgesteld in wat voor de trend de algemene markt zit, kunnen wij daar aandelen bij zoeken. Want, aandelen volgen altijd de trend in de algemene markt. Wij kunnen op zoek gaan naar aandelen van bedrijven die goed presteren en daar een ideaal instapmoment in vinden.

Naast deze ideale instapmomenten bieden wij ook juiste verkoopmomenten in de vorm van koersdoelen en te volgen trendlijnen.

Bekijk een aantal van onze weekoverzichten

Ons aanbod

Wij willen u graag deel laten uitmaken van onze service. Ons aanbod bestaat uit het deelnemen aan onze grote groep beleggers die gebruik van maken van onze beleggingstips. Wij vragen hiervoor een vergoeding van slechts €4,99 per maand. Bovendien ontvangt u de eerste maand voor maar €1,00 en kunt u opzeggen wanneer u wilt. Per 1 augustus wordt de maandelijkse vergoeding verhoogd naar €9,99 per maand!

Naast ons aanbod van een maandelijkse vergoeding kunt u er ook voor kiezen om een jaarabonnement af te sluiten. De vergoeding die wij hier voor vragen is tot 1 augustus €49,99, daarna kost het €99,99. U ontvangt daarnaast bij uw keuze voor deze optie de mogelijkheid om ons boek 'Trendtrading - Een winnende strategie' (t.w.v. €29,95) met 50% korting aan te schaffen. Hierin beschrijven wij precies de strategie die wij gebruiken om tot onze tips te komen. Deze wordt gratis bij u thuisbezorgd.

Via de onderstaande buttons kunt u uw keuze aan ons doorgeven. Uw keuze wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen, zodat u direct kunt profiteren van onze service.

Krijg hier een inkijkje in de Stocktracker

Maak uw keuze uit onderstaande opties.

Maandelijkse deelname

€ 9,99 per maand
  • Iedere zondag een nieuw overzicht
  • Begin iedere beursweek fris
  • Eerste maand slechts €1,00
  • Inclusief de StockTracker
  • Maandelijks opzegbaar

Jaarlijkse deelname

€ 99,99 per jaar
  • Meest gekozen
  • Alle voordelen van het maandabonnement, behalve de opzegging
  • Voordelige optie
  • Het boek 'Trendtrading - Een winnende strategie' met 50% korting aanschaffen en gratis thuisgestuurd
  • Inclusief de StockTracker

De voordelen nog eens op een rijtje

Winnende tradingtips

De tradingtips worden zorgvuldig uitgekozen en geanalyseerd op basis van de Trendtrading strategie.

Stocktracking overzicht

Met één blik in het overzicht alle data te zien. Niet meer zelf alles bij hoeven houden.

Geen eigen research

Met de tradingtips en de Stocktracker hoef je geen eigen research meer te doen en bespaar je veel tijd.

Leren en traden tegelijk

De tradingtips staan boordevol informatie die je later zelf in je eigen trading kunt toepassen.

Onbeperkte toegang

Volledige toegang tot de wekelijkse beursanalyse en Stocktracking-overzicht. 

Easy access

Het weekoverzicht en de link naar de Stocktracker ontvangt u in de mail. Eén klik op de knop is genoeg.

Afmeldformulier - Meld u af via onderstaand formulier

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
Open Whatsapp
1
Hulp nodig?
Heb je een vraag over de producten?
Stel je vraag gerust via Whatsapp!