Syndicaet Weekoverzicht

Ontvang iedere zondag een uitgebreid overzicht met daarin een analyse van de markt en van aandelen. In het overzicht worden allereerst de wekelijkse mutaties van 5 belangrijke indexen gepresenteerd en wordt het sentiment van de markt gemeten. Daarnaast wordt het laatste nieuws van de afgelopen week besproken.

In het tweede gedeelte worden aandelen geanalyseerd. Iedere week worden minimaal drie aandelen geanalyseerd om te ontdekken of zij een juist instapmoment laten zien. Deze beleggingstips worden geselecteerd op basis van onze winnende strategie Trendtrading. Ook worden deze tips de volgende week altijd geëvalueerd en gemonitord in de StockTracker.

Bekijk een aantal van onze weekoverzichten

Trendtrading

De beleggingstips worden zorgvuldig geselecteerd aan de hand de strategie die wij met succes toepassen. Wij kopen en verkopen namelijk aandelen door middel van het volgen van trends. Wij bekijken trends zowel op macro- als op microniveau. Op die manier kunnen wij altijd de sterkste trends ontdekken en daarop meeliften. Dit levert ons eenvoudig een rendement van minimaal 10% per jaar op.

Wat wij doen is het volgende. Wij analyseren allereerst de trend op macro-niveau door naar de staat van de economie te kijken en te bekijken of de aandelenmarkt in een bull- of een bearmarkt zit.

Als wij eenmaal hebben vastgesteld in wat voor de trend de algemene markt zit, kunnen wij daar aandelen bij zoeken. Want, aandelen volgen altijd de trend in de algemene markt. Wij kunnen op zoek gaan naar aandelen van bedrijven die goed presteren en daar een ideaal instapmoment in vinden.

Naast deze ideale instapmomenten bieden wij ook juiste verkoopmomenten in de vorm van koersdoelen en te volgen trendlijnen.

Bekijk een aantal van onze weekoverzichten

Ons aanbod

Wij willen u graag deel laten uitmaken van onze service. Ons aanbod bestaat uit het deelnemen aan onze grote groep beleggers die gebruik van maken van onze beleggingstips. Wij vragen hiervoor een vergoeding van slechts €4,99 per maand. Bovendien ontvangt u de eerste maand voor maar €1,00 en kunt u opzeggen wanneer u wilt.

Naast ons aanbod van een maandelijkse vergoeding kunt u er ook voor kiezen om een jaarabonnement af te sluiten. De vergoeding die wij hier voor vragen is €49,99. Daarnaast ontvangt u bij uw keuze voor deze optie gratis de digitale versie van ons boek 'Trendtrading - Een winnende strategie' (t.w.v. €19,95). Hierin beschrijven wij precies de strategie die wij gebruiken om tot onze tips te komen. Deze wordt direct naar u verzonden.

Via de onderstaande buttons kunt u uw keuze aan ons doorgeven. Uw keuze wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen, zodat u direct kunt profiteren van onze service.

Maak uw keuze uit onderstaande opties.

Maandelijkse deelname

€ 4,99 per maand
  • Iedere zondag een nieuw overzicht
  • Begin iedere beursweek fris
  • Eerste maand slechts €1,00
  • Inclusief de StockTracker
  • Maandelijks opzegbaar

Jaarlijkse deelname

€ 49,99 per jaar
  • Alle voordelen van het maandabonnement, behalve de opzegging
  • Voordelige optie
  • Gratis het boek 'Trendtrading - Een winnende strategie'
  • Inclusief de StockTracker

Het Syndicaet Weekoverzicht bevat bovendien een StockTracking-overzicht waarin alle analyses worden bijgehouden en gemonintord. Toegang hiertoe volgt na aanschaf van een van de producten.

Afmeldformulier - Meld u af via onderstaand formulier

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.