TRENDTRADING

De ideale strategie voor duurzame vermogensopbouw!

WAT IS TRENDTRADING?

Trendtrading is een combinatie van korte en lange termijnbeleggen.
Trendtrading bestaat uit 3 simpele principes:

1. Je koopt een aandeel op het juiste moment
2. Je lift net zo lang mee op de trend totdat deze zich omkeert
3. Je verkoopt het aandeel weer op het juiste moment

Wat die juiste momenten zijn, wil ik je graag leren!

Download het e-Book nu gratis en word ook een winnaar op de beurs!

Beknopt geschreven

35 pagina’s lijkt weinig, maar het e-book bevat alle informatie om goed beslagen ten ijs te komen.

Overzichtelijk

Het e-Book kent een duidelijke structuur. Daarnaast staat het bol van de voorbeelden om alles te verduidelijken.

Ideaal naslagwerk

Je kunt altijd terugvallen uit de regels uit dit e-Book. Het dient als ideaal naslagwerk voor als je het even niet meer weet.

Informatie is tijdloos

De informatie uit dit e-Book houdt altijd zijn waarde. De regels worden al 50 jaar toegepast en dit zal ook zo blijven.

Wil jij weten hoe jij, op een duurzame manier én tegen een beperkt risico, rendement kunt opbouwen op de aandelenmarkt? Download dan mijn e-Book Trendtrading en lees hoe ook jij een winnaar kunt worden op de beurs!

In mijn e-Book Trendtrading laat ik je zien wat jij nodig hebt om succes te hebben op de aandelenmarkt. Ik neem je mee door alle stappen van van het Trendtraden. Ik bespreek de markt in het algemeen en hoe deze wordt gedomineerd door trends. Algemene markten zoals de AEX en Wall Street bevinden zich ofwel in een opwaartse trend, ofwel in een neerwaartse trend. De kunst is om met deze trends mee te liften en zoveel mogelijk te profiteren van de vaart die individuele aandelen hiervan mee krijgen. Ik geef aan de hand van voorbeelden weer hoe je kunt zien in wat voor trend de markt zit én hoe je kunt zien wanneer de trend zich omkeert.

Vervolgens neem ik je in het proces van het aan- en verkopen van een aandeel op het juiste moment. Ook aandelen bevinden zich in trends en varen net zo lang mee op de trend totdat deze wordt omgekeerd. Ik laat je zien het hoe je het begin van een trend kunt herkennen en zo snel kunt inspringen op dit ideale aankoopmoment. Er zitten namelijk patronen in de grafiek van een aandeel waaruit je kunt aflezen dat een aandeel klaar is voor een nieuwe trend en uitbreekt uit zijn oude. De uitbraak is in veel gevallen hét moment om in te stappen. Lift net zo lang mee op de trend totdat je het signaal krijgt om uit te stappen. Het verkoopsignaal is eveneens af te lezen uit de grafiek. Ik laat je zien waar je op moet letten om op het juiste moment uit te stappen en niet tegen onnodige verliezen aan te lopen.

Ten slotte vat ik alle informatie nog even samen en bundel ik dit tot een overzichtelijke strategie die jij meteen kunt toepassen.

Trendtrading stelt jou in staat om, met een dagelijkse investering van 5 minuten, een gedegen analyse te maken van de markt en de individuele aandelen. Volg de juiste aandelen en kies het ideale moment om in of uit te stappen. Ben jij klaar om een succesvolle Trendtrader te worden?

BEN JE KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

BESTEL DAN NU MIJN BOEK TRENDTRADING!

In dit boek leer ik je de complete strategie Trendtrading.
Ik neem je mee door de regels van het systeem via een 8-delig stappenplan.
Ben jij er ook klaar voor?

FEITEN OVER HET BOEK

500

Aantal exemplaren verkocht

91%

Klanttevredenheid

12

Gemiddeld behaalde rendement