"Ik heb mijn jaarlijkse rendement met 10% weten te verhogen!"

Wij helpen jou een betere belegger te worden op de aandelenmarkt en tegelijkertijd je investering terug te verdienen!

Afbeelding Stefan Kneppers

Hey (toekomstig) belegger!

Stefan Kneppers hier, en ik heb een superaanbod voor je!

Als je op zoek bent naar iemand die jou beter kan leren beleggen of meer winst kan laten maken met investeren in aandelen, zoek dan niet verder.

Na

 1. twee jaar fulltime beleggen op de aandelenmarkt,
 2. het schrijven van een boek waarvan al meer dan 500 exemplaren van zijn verkocht,
 3. een moderatorschap bij een groot platform (+5000 leden) en
 4. het beheren van meerdere portefeuilles

geloof ik dat ik de perfecte methode heb gevonden om (beginnende) beleggers beter te leren beleggen in aandelen.

Ook ik ben namelijk een beginner geweest en ook ik heb in het begin klassieke beginnersfouten gemaakt. Maar alles viel voor mij op zijn plek toen ik een strategie ben gaan gebruiken en daar aan vast ben blijven houden.

Ik heb de strategie mijn eigen gemaakt en hier mijn eigen draai aan gegeven. Sindsdien beleg ik volgens deze strategie en weet ik consistente rendementen te behalen.

Ik heb de tijd en moeite genomen om mijn strategie op papier zetten om deze aan anderen over te brengen. Ik heb mijn volledige strategie vervat in mijn boek 'Trendtrading - Een winnende strategie', waarvan inmiddels meer dan 500 exemplaren zijn verkocht.

Daarnaast schrijf ik wekelijks aan honderden beleggers een nieuwsbrief en maak ik iedere zondag voor betalende klanten een uitgebreide markt- en aandelenanalyse. In mijn analyses verwerk ik ook in- en uitstapmomenten van aandelen, analyses die ik letterlijk gebruik om mijn eigen aandelen te kopen. De uitkomst van deze analyses monitor ik in onze Stocktracker, een dynamisch excel bestand waarin analyses worden bijgehouden met realtime koersen via Google Finance.

Deze drietrapsraket is in mijn ogen de perfecte manier om beter te worden in beleggen. Zo had ik het zelf graag ook willen leren.

Onze succesmethode:

 1. Een strategie leren aan de hand van theorie in het boek;
 2. Wekelijks praktijkvoorbeelden ontvangen in de vorm van markt- en aandelenanalyses;
 3. Meetraden met onze analyses door toegang tot onze Stockertracker, inclusief portfolio.

Winstgevend beleggen in aandelen is niet binnen een maand te leren. De markt blijft zich namelijk ook ontwikkelen. Daarom is het des te belangrijk om iedere week of consequent voor een langere periode betrokken te zijn bij de markt en voorbeelden uit de praktijk te zien, zowel winst- als verliesgevende voorbeelden.

Die consequente betrokkenheid bij de markt en het geven van ervaring met wekelijkse analyses is dat extraatje dat wij jou willen bieden!

Wij gaan je transformeren van een gemiddelde belegger tot een winnende belegger!

Ontdek het zelf!

Stefan Kneppers

Dit krijg je van ons:

1. Het boek 'Trendtrading - Een winnende strategie' t.w.v. €29,95

image00007

Je krijgt van ons: Het boek 'Trendtrading'

In het boek doen wij onze volledige strategie uit de doeken. Hierin staat de theorie beschreven zoals wij die toepassen op de aandelenmarkt. Het boek is de perfecte manier om te beginnen met het leren beleggen.

Trendtrading houdt in dat je meelift op trends in de aandelenmarkt, zowel op macro-(economisch) niveau als op microniveau in aandelen individueel. Wij maken een top-down analyse van de aandelenmarkt om eerst de trend in de algemene markt te ontdekken en om hier vervolgens in- en uitstapmomenten van aandelen bij te vinden.

In- en uitstapmomenten bepalen wij aan de hand van technische analyse. In het boek besteden wij hier dan ook ruime aandacht aan met onder andere uitgebreide uitwerkingen van technische patronen.

In het laatste hoofdstuk hebben wij de strategie verwerkt tot een werkbaar stappenplan, welke je iedere keer kunt doorlopen als je een nieuwe positie inneemt.

2. Iedere zondag een uitgebreide markt- en aandelenanalyse

Basic Web Development Classes

Je krijgt van ons: Wekelijkse beursanalyses

In onze wekelijkse beursanalyse analyseren wij de markt als geheel op trends en aandelen individueel op in- en uitstapmomenten. Dit overzicht is de ideale manier om de theorie uit het boek in actie te zien in de praktijk.

Wij presenteren in het overzicht de wekelijkse mutaties van 5 belangrijke indices, wij bespreken het laatste relevante beursnieuws en wij maken een analyse van het algemene sentiment in de markt om te zien in wat voor trend/markt we zitten.

Vervolgens maken wij altijd analyses van minimaal 3 aandelen. Deze aandelen analyseren altijd een potentieel instapmoment zien, welke wij zelf ook gebruiken om aandelen te kopen. Wij geven ook altijd van tevoren exitpunten af.

De markt- en aandelenanalyses zijn ideaal om praktijkvoorbeelden te zien na het lezen van het boek en het oefenen met de strategie.

3. Toegang tot ons Stocktracking-overzicht

Basic Web Development Classes (1)

Je krijgt van ons: Onze Stocktracker

In ons Stocktracking-overzicht houden wij onze analyses bij in een dynamisch excel bestand. Wij monitoren onze analyses van entry tot exit, zodat je onze analyses kunt volgen en kunt zien wat onze analyses opleveren.

In onze Stocktracker monitoren wij onze analyses in verschillende fases: "Open", "Lopend" en "Gesloten".

Zodra een aandeel de setup uit de analyse op de juiste manier heeft uitgespeeld, plaatsen wij het aandeel in het tabblad "Open". Het aandeel laat een entry zien en is rijp om in te stappen.

Wanneer de entry zich heeft aangediend, verplaatsen wij het aandeel naar het tabblad "Lopend". Hier staan de lopende analyses die realtime worden gemonitord op winst/verlies.

Wanneer een van de exitpunten (target of stoploss) wordt geraakt, verplaatsen wij het aandeel naar het tabblad "Gesloten" met het betreffende winst- of verliespercentage.

Wij houden bovendien als praktijkvoorbeeld een test case portfolio bij op basis van de gemaakte analyses in het tabblad "Portfolio".

Wij bieden onze service aan zowel in een maandelijks als in een jaarlijks lidmaatschap. Maak hieronder uw keuze:

Maandelijks

€9,99 per maand
 • Probeer eerste maand voor maar €1,00
 • Maandelijkse opzegbaar
 • Onbeperkte toegang

Jaarlijks

€99 per jaar
 • Voordelige optie
 • Gratis boek 'Trendtrading - Een winnende strategie' t.w.v. €29,95
 • Onbeperkte toegang

Een woord van onze klanten

Onze klanten waarderen vooral onze transparantie, onze klantvriendelijkheid en onze bereidheid om vragen te beantwoorden.

Nadia Peters

Beleggen was nog vrij nieuw voor mij en ik was op zoek naar iets of iemand die mij kon helpen om meteen goed van start te gaan. Dit was precies wat ik zocht!

Alex Aarts Transportwinst

Alex Aarts

Ik wilde meer grip krijgen op mijn aandelenportefeuille. Het boek heeft een hoop voor mij verduidelijkt en de wekelijkse praktijkvoorbeelden zijn een aangename bonus.

De voordelen nog eens op een rijtje

Winnende tradingtips

De tradingtips worden zorgvuldig uitgekozen en geanalyseerd op basis van onze Trendtrading strategie.

Stocktracking overzicht

Met één blik in het overzicht alle data te zien. Niet meer zelf alles bij hoeven houden.

Geen eigen research

Met de tradingtips en de Stocktracker hoef je geen eigen research meer te doen en bespaar je veel tijd.

Leren en traden tegelijk

Onze wekelijkse beursanalyse staat boordevol informatie, welk je in je eigen trading kunt toepassen.

Onbeperkte toegang

Volledige toegang tot de wekelijkse beursanalyse en Stocktracking-overzicht. 

Easy access

Geen account nodig. Je ontvangt alles in je mailbox. Met één klik op de knop toegang tot alle features.

Wij geloven zo sterk in onze methode dat je eenvoudig via onderstaand contactformulier kunt opzeggen

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

"Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt doen!"

WhatsApp Image 2021-05-01 at 10.12.07