Onze missie, visie en kernwaarden

DE SYNDICAET FILOSOFIE

Wij geloven dat iedereen rendement moet kunnen maken op de aandelenmarkt. Ontstaan vanuit de persoonlijke ervaring van te weinig financiële educatie, willen wij met Syndicaet anderen helpen om de nodige financiële kennis op te doen om winstgevend te worden op de aandelenmarkt.

Educeren

Wij leren klanten beleggen en de aandelenmarkt beter te navigeren aan de hand van onze unieke beleggingsstrategie Trendtrading.

Informeren

Wij bieden informatie over de aandelenmarkt en informeren onze leden over de meest relevante ontwikkelingen op de beurs.

Investeren

Wij bieden mogelijkheden van investeringen aan in de vorm van aandelenanalyses. Beleg mee met onze Trendtrading-portfolio.

Ons verhaal

Beleggen en investeren is een cruciaal onderdeel in het bereiken van een gezonde financiële situatie. Vanuit het eigen gebrek van een goede financiële educatie is Syndicaet ontstaan om de abstractie van de aandelenmarkt te vereenvoudigen in gemakkelijk te begrijpen taal en winst te maken terwijl terwijl je leert.

Wij geloven in het creëren van mogelijkheden om je financiële situatie te verbeteren door de aandelenmarkt beter te begrijpen. De strategie maakt het mogelijk om niet alleen winstgevend te beleggen, maar ook om de aandelenmarkt daadwerkelijk te begrijpen en te snappen wat er gebeurt. Dat is waar de echte winst ligt.

Het doel is om een beleggingsfonds op te zetten en vermogen te beheren volgens onze unieke strategie. In de weg naar het opzetten van het fonds en het bouwen aan een vertrouwde en gevestigde naam helpen wij graag anderen op weg om te werken aan hun begrip van de aandelenmarkt en hun financiële educatie.

Team Syndicaet

Stefan shoot Trendtrading

Stefan Kneppers

Founder

Joey van Engelenburg

Acquisities

Stel je vraag of kom in contact

beschikbaar ma-vr van 10:00 – 19:00

Contactgegevens

Syndicaet
Broekbergenlaan 48A
2071 EW Santpoort-Noord
info@syndicaet.nl

Gratis de laatste beursontwikkelingen

Stuur een bericht

Vul je gegevens in zodat wij een bericht terug kunnen sturen en laat een bericht achter.

Open Whatsapp
1
Hulp nodig?
Heb je een vraag over de producten?
Stel je vraag gerust via Whatsapp!