Over Syndicaet

Syndicaet is een organisatie die zich exclusief richt op de aandelenmarkt. Wij analyseren iedere dag de aandelenmarkt en haar aandelen. Aan de hand van deze analyses proberen wij altijd de beste aandelen te selecteren en het meest ideale instapmoment te herkennen. Wij doen dit op basis van onze eigen winnende strategie Trendtrading. Deze strategie stelt ons in staat om de sterkste trends op te zoeken en daar op mee te liften. Zo komen wij altijd terecht bij de aantrekkelijkste aandelen om in te investeren.

Wij bekijken eerst de trend in de economie en de algemene markt (alle indexen bij elkaar). Als de trend opwaarts is, kunnen wij op zoek gaan naar aandelen die ook opwaarts potentieel hebben. Dit doen wij door enerzijds naar de fundamentele waarden van een bedrijf te kijken en vervolgens de grafiek van het aandeel te analyseren. Op basis van die technische analyse kunnen wij zowel het ideale instapmoment als het ideale uitstapmoment ontdekken. Bij een neerwaartse trend zoeken wij uiteraard aandelen die neerwaartse verwachtingen laten zien. Dit is wat Trendtrading voor ons doet, op zoek gaan naar trends in de markt en daar op meeliften.

Wij zijn enorm overtuigd van onze strategie dat wij deze uit de doeken willen doen. Dat hebben wij op meerdere manieren gedaan, zodat eenieder op zijn favoriete manier kan profiteren van onze kennis. Wij bieden een leerprogramma van onze strategie aan in de vorm van een boek en een cursus. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je aan te melden voor ons weekoverzicht, waarin wij iedere zondag een marktanalyse geven inclusief analyses van minimaal 3 aandelen. Tenslotte bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan onze Trendtrading-community. Hierin kom je terecht in een groep like-minded beleggers die allen hetzelfde doel nastreven, namelijk geld verdienen op de aandelenmarkt.

Ons doel is om iedereen die in aanraking komt met Syndicaet een bepaalde waarde meekrijgt. In alles wat wij doen proberen wij onze cliënten ofwel iets te leren, ofwel een kans te kans om geld te verdienen. Dat is waar wij naar streven, samen aan de slag te gaan op de beurs en ervoor zorgen dat ons geld voor ons gaat werken.

Ontmoet het Team

Ontmoet de gezichten achter Syndicaet. Wij vinden het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn.
Lees daarom hier wie wij zijn en wat wij doen!

Afbeelding Stefan

Stefan Kneppers

Oprichter en eigenaar

Stefan is Syndicaet gestart vanuit de passie voor aandelenmarkt, deze te doorgronden en om vervolgens zijn kennis en kunde door te geven via zowel educatie als investeringsmogelijkheid.

Schermafbeelding 2021-09-10 om 12.31.57

Vince van Hoesel

Fundamenteel en technisch analist

Vince is al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de aandelenmarkt en heeft hier enorm veel kennis over opgedaan. Zijn specialiteit: technisch en fundamenteel nauwkeurige analyses maken.