Syndicaet

Syndicaet is gespecialiseerd in beleggen in aandelen. Volgens de eigen strategie Trendtrading beleg ik met succes op de aandelenmarkt. Na jaren van finetunen en backtesten was het tijd om kennis door te geven. Via verschillende producten is het mogelijk om de kennis op te doen: mijn boek, cursus, coaching of de gratis of betaalde markt- en aandelenanalyses. Ik heb Syndicaet ingericht naar drie belangrijke pijlers. Syndicaet staat voor het aanbieden van educatie, informatie en investeren

1. Educatie

Het is mijn passie om ingewikkelde materie op een dermate eenvoudige manier uit te leggen dat het voor iedereen toegankelijk is. De aandelenmarkt kan voor sommigen een woud zijn waarin zij door de bomen het bos niet meer zien, en dat probleem heb ik willen oplossen. Mijn strategie heeft mij ertoe in staat gesteld om de markt echt te begrijpen en te beseffen welke oorzaken nou tot welke gevolgen leiden. Het is mijn doel om ervoor zorgen dat klanten zelf in staat zijn om de markt te begrijpen en zelfstandig en winstgevend kunnen beleggen in aandelen. Ieder product is erop gericht om dit klant voor de klant te bewerkstelligen.

2. Informatie

Uit ervaring weet ik dat de meeste mensen geen of te weinig tijd hebben om zelf goede research naar aandelen of de aandelenmarkt uit te voeren. Gedegen onderzoek doen kost al snel een aantal uur per week en dat hebben de meeste mensen er niet voor over. Om daarin tegemoet te komen bied ik hiervoor twee oplossingen. Ten eerste bied ik in elk product alle tools aan die het doen van onderzoek enorm vergemakkelijken. Ik gebruik deze zelf ook en als je weet hoe je deze dient te gebruiken, scheelt dat al snel een paar uur. Informatie zoals het laatste nieuws is koning op de aandelenmarkt. Weten waar en hoe je moet zoeken is een uiterst belangrijk onderdeel van het succes. Ik heb voor degenen die helemaal geen tijd hebben om eigen research te doen de ‘markt- en aandelenanalyses‘ in het leven geroepen. Hierin voorzie ik klanten van de juiste en louter relevante informatie.

3. Investeren

Ten slotte heb ik het voor klanten zo eenvoudig mogelijk willen maken door om de markt te begrijpen door mee te kijken met de investeringen die ik doe. In de markt- en aandelenanalyses behandel ik wekelijks aandelen waarin ik mogelijkheden zie om zelf in te investeren. Ik analyseer de aandelen aan de hand van mijn strategie en ik leg uit waarom ik de aandelen interessant vind. De analyses zijn ter lering en vermaak en ik roep geenszins op om de analyses te volgen. Klanten kunnen bovendien meekijken met een schaduwportefeuille welke ik aanhoud om te laten zien dat de strategie werkt. 

Bekijk de producten en diensten in het menu om te ontdekken welke hiervan bij u past. U kunt ook altijd een berichtje of mail sturen. Ik sta altijd voor u klaar.

Stefan Kneppers - Founder & Eigenaar

Open Whatsapp
1
Hulp nodig?
Heb je een vraag over de producten?
Stel je vraag gerust via Whatsapp!