Trendtrading Masterclass

Beleg je in aandelen en heb je regelmatig het gevoel dat je de grip op je portefeuille verliest? Of beleg je, maar weet je niet goed hoe de markt werkt en blijf je daarom dezelfde fouten maken? Bekijk dan mijn Trendtrading masterclass. Leer de markt begrijpen en los deze problemen op, zodat je deze in de toekomst kan voorkomen.

Bekijk de masterclass

Klik op play om te starten

Meeliften op trends in markt vergroot de kans op succes enorm. Nu beleggen en traden en spel van kansen is, kan je beter met de trend mee traden dan er tegenin handelen.

In mijn masterclass laat ik je zien hoe je kan meeliften op macro- en microtrends, hoe je de juiste aandelen kan vinden en op de juiste momenten kan in- en uitstappen.

Bovendien laat ik je zien hoe je een winstgevende portefeuille opbouwt en beheert aan de hand van de stappen in het stappenplan.

De strategie optimaliseert je rendement door verliezen te beperken wanneer het moet en winsten te maximaliseren wanneer het kan. Trendtrading biedt een compleet framework.

Boek Trendtrading

Stefan Kneppers Boek Trendtrading Tweede Druk

Bestel de tweede druk van mijn boek Trendtrading in de presale en ontvang maar liefst 20% korting. Leer de sterkste aandelentrends herkennen.

Cursus Trendtrading

Ga een stap verder en volg de cursus Trendtrading. Leer op een meer praktische en uitgebreide manier de markt begrijpen en inspelen op trends.

Trustpilot review 5 star

Premium Trendtrading

Volg onze analyses en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Ontvang iedere zondag exclusieve analyses in jouw mailbox.

Trustpilot review Syndicaet
Trustpilot review Syndicaet
Trustpilot review 5 star

Stuur een bericht

Vul je gegevens in zodat wij een bericht terug kunnen sturen en laat een bericht achter.

Open Whatsapp
1
Hulp nodig?
Heb je een vraag over de producten?
Stel je vraag gerust via Whatsapp!