Kickstart – Beginnen met beleggen

Kickstart - Beginnen met Beleggen

Begin jouw beleggingscarrière op de juiste manier met deze kickstart!

Kickstart

Geef jezelf een voorsprong op het moment dat jij wilt beginnen met beleggen. Voorkom beginnersfouten en kom goed beslagen ten ijs.

Goede fundering

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor jouw beleggingscarrière. Deze kickstart biedt het ideale fundament om op de beurs aan de slag te gaan.

Voldoende praktisch

De kickstart is zowel theoretisch als praktisch. De ideale mix om op de goede manier te beginnen.

Schermafbeelding 2021-04-22 om 14.37.36

De Kickstart ziet er als volgt uit:

Schermafbeelding 2021-04-22 om 14.17.02

Wat gaan we doen in de Kickstart?

In deze Kickstart bied ik jou alles om jouw beleggingscarrière goed af te trappen. Het is super veel waard om goed beslagen ten ijs te komen, wanneer je van plan bent om te gaan beleggen in aandelen. Iedere fout kan je waardevolle rendementen kosten en iedere dag dat je niet op de juiste manier belegt kan je er ook van weerhouden om winst te maken. Het is dan ook super belangrijk om meteen op de juiste manier van start te gaan. Daarmee voorkom je ook dat je beginnersfouten maakt. Met deze Kickstart wil ik jou daarom ook goed op weg helpen. Een goed begin is het halve werk zeggen we maar.

In de inleiding zal ik de Kickstart introduceren. In de video hieronder heb ik de inleiding alvast voor je opgenomen. Bekijk de inleiding om een beeld te krijgen van wat je kan verwachten. Ik zal daarnaast hieronder een samenvatting geven van de inhoud van de Kickstart.

Module 1: Inleiding

In de inleiding introduceer ik de Kickstart. Hierin leid ik de weg om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat je in de Kickstart kunt verwachten.

Module 2: De eerste benodigdheden

In principe zijn de enige benodigdheden om op de aandelenmarkt aan de slag te gaan (1) een startkapitaal en (2) een beleggingsrekening. Meer heb je eigenlijk niet nodig. In deze module vertel ik je met hoeveel geld je idealiter minimaal moet beginnen. Daarnaast vertel ik je waar en hoe je een beleggingsrekening kunt aanmaken. Bovendien zal ik je een rondleiding geven door de beleggingsrekening, zodat je weet waar je op moet letten. Als je dat hebt gedaan zal ik in module 3 meer gaan vertellen over aandelen en beleggen in aandelen.

Module 3: Beleggen in aandelen

In module 3 staan aandelen in het algemeen centraal. Hierin zal ik vertellen wat aandelen zijn, wat voor aandelen er zijn, waarom beleggers aandelen willen hebben en waarom bedrijven aandelen uitgeven. Aansluitend vertel ik hoe de koers van een aandeel tot stand komt en hoe deze kan fluctueren. De koers van een aandeel is namelijk de uitwerking van het spel van vraag en aanbod. Als je weet hoe dat werkt is het makkelijker om in aandelen te handelen. Tegen die achtergrond kunnen we daadwerkelijk aandelen kopen in module 4.

Module 4: Aandelen kopen + verschillende orders

In de 4e module zal ik je laten zien hoe je daadwerkelijk een aandeel koopt. Ik zal mijn scherm delen en een aandeel kopen met een van de verschillende orders. Maar voordat ik dat doe zal ik eerst de verschillende orders uitleggen en toelichten welke order je het beste kunt gebruiken in welke gevallen. Dit is een praktische module.

Module 5: Wat voor belegger ben jij? Strategie kiezen

Deze laatste module staat in het teken van het bepalen wat voor belegger jij bent. Dat gaan we doen aan de hand van een vragenlijst. Als we vervolgens hebben bepaald wat voor type belegger jij bent, lange termijn vs. korte termijn of fundamenteel vs. technisch, gaan we een strategie kiezen die daarbij past. Het hebben van een strategie, en helemaal een strategie die bij jou past, is een cruciale factor bij het bepalen of jij een succesvolle belegger gaat worden of niet. Dat is namelijk de enige manier om consequent winst te maken. Ter afsluiting zal ik jou, als je een keuze hebt gemaakt, op weg sturen om de juiste informatie te vinden over de strategie die jij hebt gekozen.

Je ontvangt je inloggegevens voor de leeromgeving direct in je mailbox!

Open Whatsapp
1
Hulp nodig?
Heb je een vraag over de producten?
Stel je vraag gerust via Whatsapp!