Cursus Trendtrading

Logo zonder 'Beleggingsfondsen'

Wil jij leren hoe je gemakkelijk meer dan 10% rendement per jaar behaalt met beleggen in aandelen?

Ontdek de mijn Methode in 8 simpele stappen.

Beste (toekomstige) belegger,

Ben jij de lage spaarrentes zat?

Wordt jouw spaargeld ieder jaar minder waard door inflatie?

Wil jij altijd al beginnen met traden, maar kon je nog nergens een goede handleiding ervoor vinden?

Wil jij stap-voor-stap worden meegenomen en gegarandeerd resultaat behalen?

Wil jij eenvoudig meer dan 10% rendement per jaar behalen met beleggen in aandelen?

Hoe is dit te realiseren?

De strategie die ik gebruik is Trendtrading!

Toen ik 3 jaar geleden begon met Trendtraden, kon ik amper geloven dat mijn resultaten zoveel verbeterden - en nu wil ik mijn bewezen strategie met jou delen! Investeer een vast percentage van je inkomen, beleg dit in aandelen aan de hand van mijn 8-delige stappenplan en voeg je toe aan de groeiende groep van vele beleggers die gebruik maakt van de Syndicaet-Methode.

Een eenvoudige en bewezen manier van beleggen - in goede én slechte economische tijden!

Ik begon 7 jaar geleden met investeren in aandelen. Ik startte met beleggen, maar ik deed dit nooit volgens een plan of strategie. Ik behaalde hier en daar wat winst of maakte verlies, maar het was altijd vrij willekeurig. Nooit had ik een idee hoe ik consequente winsten kon behalen. Ik was hier klaar mee en ik ging mij verdiepen in verschillende beleggingsstrategieën.

Ik heb over verschillende strategieën gelezen, maar wat het mij het meest aansprak was Trendtrading - een in Nederland nog onbekende manier van beleggen!

Ik geloofde niet dat er een methode bestond om je rendement jaarlijks flink te verhogen aan de hand van een strategie met duidelijke regels. Deze regels heb ik 3 jaar geleden vertaald in een eenvoudig toe te passen stappenplan.

In het eerste jaar behaalde ik met dit stappenplan 9% rendement. In het tweede jaar was dit 17%. En het afgelopen jaar heeft het stappenplan mij zelfs een rendement van 41% opgeleverd!

Anderen merkten mijn succes op en zij waren benieuwd hoe ik dit deed. Zij wilden ook leren hoe zij dit konden realiseren. Ik heb inmiddels mijn methode aan een aantal mensen geleerd en ook zij hebben allemaal een jaarlijks rendement van minimaal 10% weten te behalen!

Het stappenplan zorgt ervoor dat je de juiste aandelen kiest en altijd op het juiste moment instapt én weer uitstapt.

Ontdek, net als mijn studenten, ook hoe jij met Trendtrading jouw geld aan het werk zetten en aan de hand van het 8-delige stappenplan.

Even voorstellen...

Hey, Stefan van Syndicaet hier.

Ik ben 26 jaar en al 7 jaar actief op de aandelenmarkt.

Ik ben mijn carrière op de beurs begonnen als ieder ander. Ik heb ergens een beleggingsaccount aangemaakt en er een klein bedrag op gestort.

Ik kocht en verkocht aandelen altijd zonder een achterliggend idee. Ik dacht dat iets zou stijgen en daar gokte ik dan op. Als het dan tegenviel verkocht ik het weer en zo ging het maar door.

Ik deed eigenlijk maar wat.

Totdat ik mij echt ben gaan verdiepen in aandelen en mijzelf een strategie ben gaan aanleren. Toen viel alles op zijn plek en begon ik echt te begrijpen wat ik deed.

Afbeelding Stefan

Ik heb mijzelf alles moeten aanleren. Ik heb vooral boeken gelezen en andere cursussen gevolgd.

Het had mij zoveel tijd en geld bespaard als ik meteen aan de slag kon gaan met een bewezen werkende methode...

Komt dit je bekend voor?

  • Je wilt wel investeren, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen;
  • Je wilt wel beginnen met traden, maar je bent nog nergens een goede handleiding tegengekomen;
  • Je spaargeld wordt ieder jaar minder waard door de lage rentes en inflatie;
  • Je hebt te weinig tijd om je eindeloos te verdiepen in allerlei aandelen;
  • Je zou graag geld willen achterlaten zodat je kinderen of dierbaren goed kunnen opstarten;
  • Je denkt dat beleggen alleen voor stoffige mensen is;
  • Je hoort en leest allerlei verhalen over hoge rendementen, maar denkt dat het te mooi is om waar te zijn;
  • Je hebt financiële zorgen en weet niet of je later voldoende geld hebt om goed te leven.
IMG_4998

Hoewel ik al veel boeken had gelezen en cursussen had gevolgd, viel alles op zijn plaats zodra ik de kennis die ik had opgedaan voor mezelf opschreef.

Ik ben begonnen met alle informatie voor mezelf samen te vatten en te bundelen tot een werkbaar stappenplan voor mezelf. Ik wilde in elke situatie weten wat ik moest doen.

Zo is mijn Eigen Strategie tot stand gekomen.

Het gevolg...

Aan de hand van de methode kon ik eindelijk laten zien hoe mensen op een laagdrempelige manier kunnen beginnen met beleggen in aandelen.

Vanaf dat moment functioneerde het stappenplan als handleiding om met slechts 5 minuten per dag gemakkelijk 10% rendement per jaar te behalen.

De bewezen methode zorgt er nu voor dat ik op een duurzame manier vermogen opbouw door te beleggen in aandelen.

Ik ben zo enthousiast over de Mijn Trendtradingstrategie, dat ik besloot om een online cursus te maken voor iedereen die meer uit zijn of haar spaargeld wil halen.

Ik introduceer daarom:

De Cursus Trendtrading

“Het 8-delige Stappenplan om eenvoudig meer dan 10% rendement te behalen door te beleggen in aandelen.”

Cursus Trendtrading Mockup - Transparant

In 12 Modules leer ik jou exact hoe je aan de hand van de bewezen Syndicaet-Methode eenvoudig kunt leren beleggen in aandelen. De cursus is op een praktische manier ingericht, zodat je na het volgen van alle modules jouw eerste aandelen hebt gekocht en precies weet wat je moet doen in de verschillende scenario’s.

Hieronder een overzicht van de 12 modules.

Screenshot inhoud cursus

Daarnaast krijg je van mij deze 3 bonussen die je direct kunt inzetten vanaf de eerste dag.

Trendtrading Stappenplan - Stroomschema 3d

E-Book 'Trendtrading - Stroomschema'

(t.w.v. €10,-)

Trendtrading E-Book Extra voorbeelden Technische Analyse

E-Book 'Trendtrading - Extra voorbeelden'

(t.w.v. €10,-)

Afbeelding Stefan Kneppers

Vraag & Antwoord - Stefan Kneppers

(t.w.v. €97,-)

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

Cursus Trendtrading Mockup - Transparant

Cursus Trendtrading - €497,-

In 9 Modules leer je exact hoe je eenvoudig meer dan 10% rendement per jaar behaalt met beleggen in aandelen. Ontdek de Syndicaet-Methode in 8 simpele stappen door de video's te bekijken die Stefan voor je heeft opgenomen.

Trendtrading Stappenplan - Stroomschema 3d

E-Book 'Trendtrading Stroomschema' - €10,-

Het Stroomschema is de ideale aanvulling op het Stappenplan. Aan de hand van het Stroomschema weet je precies waar je moet beginnen en hoe je verder moet. Bovendien kun je zien hoe je in elke situatie moet handelen. Het Stroomschema functioneert als perfect naslagwerk voor als je het even niet meer weet.

Trendtrading E-Book Extra voorbeelden Technische Analyse

E-Book 'Trendtrading - Extra voorbeelden' - €10,-

Het E-book Extra Voorbeelden staat boordevol voorbeelden van technische elementen en patronen. Daarnaast staat het vol met voorbeelden van aan- en verkoopmomenten. Op die manier zie je hoe een juist signaal eruit hoort te zien en wat voor gevolgen het signaal heeft voor het aandeel. De theorie komt hiermee echt tot leven.

Afbeelding Stefan Kneppers

Vraag & Antwoord - Stefan Kneppers - €97,-

Begrijp je iets niet of heb je een vraag met betrekking tot het onderwerp van de cursus? Binnen de online leeromgeving heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Stefan zal deze vragen zo snel mogelijk beantwoorden, zodat jij weer verder kan met de cursus.

Totaal: €614,-

Nogmaals, ik heb een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker…

...er staat geen prijs op een bewezen investeringstrategie. 

📈 Wat zou het je waard zijn als je jaar-in-jaar-uit een rendement van meer dan 10% behaalt, ongeacht in wat voor economische omstandigheden we ons bevinden? 

📈 Wat zou het je waard zijn als je weet dat je dit in slechts 5 minuten per dag kunt bereiken?

📈 Wat zou het je waard zijn als je in iedere situatie exact weet hoe je moet handelen?

📈 Wat zou het je waard zijn als je een stappenplan kunt volgen en niet (meer) hoeft te handelen op basis van emotie?

Ik heb ervaren dat dit werkelijkheid kan worden, wanneer je het 8-delige stappenplan volgt dat ik heb opgesteld volgens de Syndicaet-Methode.

Daarnaast heb je een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Ik ben zo overtuigd van deze methode dat ik jou deze garantie wil geven.

In deze 30 dagen kun je meer dan de helft van de cursus volgen - en ga je zeker al je eerste winstgevende trade maken. Mocht je toch niet tevreden zijn, stuur mij dan een e-mailtje en we storten het volledige aankoopbedrag van de cursus terug.

Ik verwacht dat de laatste modules binnen 2 weken klaar zijn, dus als je langer wacht en je komt de volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en dus hogere) prijs.

De cursus is een samenstelling van jaar 7 praktijkervaring en een enorme berg aan kennis die ik heb opgedaan in de vorm van boeken en cursussen. 

Dus als jij niet meer wilt dat je spaargeld, waar je heel hard voor hebt gewerkt, verdampt door de lage rentes in combinatie met inflatie, maak dan gebruik van deze aanbieding van de cursus Trendtrading. Er is geen enkel risico. Klik op de knop hieronder om deel te nemen en je kunt direct beginnen aan de eerste video of de 3 bonussen.

Cursus Trendtrading Mockup + E-Books - Transparant

€614,00 -> €297

(eenmalige betaling)

Jij - en het geld waar je hard voor hebt gewerkt - verdienen dit. Het is een eenmalige investering waar je de rest van leven van kunt profiteren. Learn it now, and you're set for life!

PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico.

De rendementen die ik heb behaald zijn het bewijs dat zijn strategie, welke in deze cursus wordt uitgelegd, werkt. Als je denkt dat je aan de cursus mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen.

Klik dan op de knop hieronder, en krijg direct toegang tot de cursus.

Stefan Kneppers

€614,00 -> €297

(eenmalige betaling)

Mocht je interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen? Bedenk dan bij jezelf: wat ga ik de komende tijd met mijn spaargeld doen? Bedenk vervolgens wat dit jou op lange termijn oplevert. En bedenk tenslotte wat investeren volgens de Syndicaet-Methode voor jouw spaargeld kan betekenen!

Je geld zal anders ieder jaar minder waard worden...

Laat dat niet gebeuren!

Cursus Trendtrading Mockup + E-Books - Transparant

€614,00 -> €297

(eenmalige betaling)

© 2021 Syndicaet - Algemene voorwaarden - Privacybeleid