Bescherm je vermogen tegen inflatie, een recessie en een crisis; leer profiteren van nieuwe kansen in de markt.

Vind de juiste aandelen, koop en verkoop deze op de juiste momenten en bouw en beheer een winstgevende portefeuille aan de hand van trends in de markt met onze unieke Trendtrading-strategie.
Cursus Trendtrading Syndicaet Stefan Kneppers
Cursus Trendtrading Syndicaet Stefan Kneppers

Bescherm je vermogen tegen inflatie, een recessie en een crisis; leer profiteren van nieuwe kansen in de markt.

Vind de juiste aandelen, koop en verkoop deze op de juiste momenten en bouw en beheer een winstgevende portefeuille aan de hand van trends in de markt met onze unieke Trendtrading-strategie.
Modules
+
uur aan content
+
Videolessen
Dagen per week support

Wat is Trendtrading?

Video afspelen over Stefan Kneppers masterclass Trendtrading BeursInside Beurs van Berlage

Koop en verkoop jij aandelen alsmaar op de verkeerde momenten en lukt het maar niet om een winstgevende portefeuille op de bouwen?

Dan is dit de cursus voor jou.

Met Trendtrading is het mogelijk om van trends in de markt te profiteren en daar goed portfoliomanagement op toe te passen.

Je beschermt je vermogen wanneer het moet en je maakt winst wanneer het kan.

Dát is de sleutel om op de lange termijn vermogen op te bouwen.

Bouw en beheer een portefeuille door mee te liften op de trend in 4 trendlagen tegelijkertijd.

Dat is wat jouw kans op succes en het maken van een goede beslissing enorm verhoogt.

Trendtrading framework stappenplan macro micro fundamenteel technisch aandelen

1. Lift mee op de trend in de economie.

Ontdek of de economie in een recessie zit of er juist van herstelt.

2. Lift mee op de trend in de algemene markt.

Bekijk of de indices in een opwaartse of neerwaartse trend zitten.

3. Lift mee op de trend in het bedrijf.

Zoek en vind bedrijven die presteren conform de voorgaande trends.

4. Lift mee op de trend in de koers.

Vind de juiste in- en uitstapmomenten in de koers van het aandeel.

Leer deze onderdelen uitvoeren aan de hand van een praktisch stappenplan en portfoliomanagement framework.

Inhoud - Wat ga je leren?

Van a tot z opgeleid worden tot succesvol belegger op de aandelenmarkt.

In deze eerste module neem ik je mee door de opzet en opbouw van de cursus. Ik laat je zien wat je kunt verwachten (en wat je niet kunt verwachten). Daarnaast vertel wat ik Trendtrading inhoudt en waarom ik vind dat deze strategie zo waardevol is. Het is de ideale introductie tot de rest van de cursus.

De lessen in deze module:

 • Introductie
 • Trendtrading

Video 13 Min

In de tweede module bereid ik je voor op jouw carrière op de aandelenmarkt. Ik laat je zien waar je moet zijn om te beginnen met beleggen in aandelen en hoe je vervolgens in aandelen kan handelen. Daarnaast leg ik de basisbeginselen uit van het beleggen in aandelen en neem ik je mee door de verschillende soorten aandelen en beleggingsobjecten.

De lessen in deze module:

 • Brokers
 • Aandelen en ETF’s
 • De aandelenmarkt
 • Handelen in aandelen

Video 68 Min

Vanaf deze derde module wordt een begin gemaakt met de strategie. De eerste trendlaag wordt hierin ontleed. Ik neem je mee door alle relevante facetten van de fundamentele macro-economie en ik leg hun relevantie uit voor de aandelenmarkt. Deze eerste trendlaag vormt de trend op het hoogste niveau en vanaf hier werken we onze weg omlaag door de verschillende trendlagen.

De lessen in deze module:

 • Fundamentele analyse van de economie
 • Macro-economie en conjuncturen
 • Macro-economische factoren en de aandelenmarkt
 • (Sub)trends binnen de macro-economie – Sentiment
 • Het nieuws volgen 

Video 46 Min

De vierde module staat in het teken van de tweede trendlaag; de trend in de algemene markt. In deze laag blijven we de markt op macroniveau bekijken, maar verruilen we de economie (fundamenteel) voor de grafieken van indices (technisch). Ik laat je zien hoe je deze kan lezen om hierin trends te herkennen en hoe je hier vervolgens op kan inspelen.

De lessen in deze module

 • Technische analyse van indices
 • De algemene markt en indices
 • De bull- en bearmarkt
 • De ommekeer
 • Correcties en rally’s
 • Zwarte zwanen en crashes

Video 65 Min

Vanaf deze vijfde module gaan we inzoomen op aandelen individueel. Dit is de derde trendlaag van strategie. We hebben nu de trend op macroniveau ontdekt en we gaan nu op zoek naar trends op microniveau, te beginnen met de fundamentele kant van aandelen. In deze module leer ik je bedrijven fundamenteel te analyseren om zo tot de krachtigste aandelen te komen.

De lessen in deze module:

 • Fundamentele analyse van aandelen
 • Tools voor fundamentele analyse
 • Sectoren
 • Absolute waarderingen
 • Ratio’s
 • Dividend
 • Eigendom
 • Nieuwsberichten

Video 65 Min

In module zes is het tijd om de laatste laag van de strategie te behandelen. Deze bestaat uit het technisch analyseren van aandelen. Op basis van deze analyse worden de in- en uitstapmomenten bepaald. Ik neem je mee door de verschillende manieren van instapmomenten bepalen en daarbij ga ik in op mijn favorieten. 

De lessen in deze module:

 • Technische analyse van aandelen
 • TradingView
 • De trend en marktstructuur
 • Steun en weerstand
 • Prijspatronen
 • Supply en demand
 • Indicatoren
 • Confluences

Video 46 Min

Module zeven is waar ik de Trendtrading strategie aan je presenteer in een werkbaar stappenplan. Ik laat je eerst zien hoe je de ideale setup kan instellen om in één oogopslag te zien of een aandeel interessant genoeg is om te analyseren en te kopen. En daarnaast neem ik je mee door twee routines die je kan hanteren om de strategie uit te voeren, een dagelijkse en een wekelijkse routine.

De lessen in deze module:

 • De setup instellen
 • Het Trendtrading Stappenplan
 • Dagelijkse/wekelijkse routine

Video 23 Min

In deze achtste en voorlaatste module laat ik je zien hoe je een portefeuille kan opbouwen en beheren aan de hand van de strategie. Daarbij ga ik ook in op twee instrumenten die je kan toepassen om je rendement te verhogen; hefbomen en marge. Bovendien komen mindset onderwerpen aan bod.

De lessen in deze module:

 • Hefbomen en marge
 • Portefeuille opbouwen en managen

Video 14 Min

De negende en laatste module bevat voorbeelden uit de praktijk. In deze module breng de theorie uit de cursus in de praktijk en laat ik door middel van ‘live’ voorbeelden zien hoe ik de markt en aandelen analyseer.

De lessen in deze module:

 • Live trendtrading voorbeelden

Video 120+ Min 

Stefan shoot Trendtrading

Investeren is voor mij een belangrijk deel van mijn leven. Met Syndicaet wil ik de moeilijkheid van de aandelenmarkt terugbrengen tot easy-to-understand language om beleggen in aandelen voor iedereen toegankelijk te maken. Ik heb zelf ervaren hoe het is om geen verstand te hebben van beleggen. Nu, na 5 jaar actief te zijn op de aandelenmarkt, heb ik voldoende ervaring om anderen te begeleiden in hun beleggingsreis. Het is mijn doel om jou te helpen om de markt te begrijpen zodat je kan werken aan je financiële doelen.

Stefan Kneppers

Founder Syndicaet

Veelgestelde vragen

De cursus Trendtrading is zeker geschikt voor beginners. Ik heb ervoor gezorgd dat er een volledige module gewijd is aan het beginnen op de aandelenmarkt. Daarnaast neem ik je gedurende de cursus stap voor stap mee in het beleggen op de aandelenmarkt. Ook als je al wat meer ervaren bent is de cursus een aanrader. Er bevinden zich voldoende waardevolle concepten in de cursus die jouw kennis kunnen verbreden.

Ja, je hebt recht op een niet goed, geld geld terug garantie; zij het onder voorwaarden. De niet goed. geld terug garantie is geldig tot 14 dagen na aanschaf van de cursus. Om vervolgens recht te hebben op restitutie moet de gehele cursus zijn bekeken en zal er een korte toets volgen. Dit om de waarde in de cursus te waarborgen.

Wat de cursus uniek maakt is tweeledig. Het eerste dat de cursus uniek maakt is de strategie. In het verlengde daarvan is tevens de opbouw van de cursus uniek. De cursus is op een dermate logische manier opgebouwd dat ik je in iedere les een stapje verder meeneem in het beleggen in aandelen. De structuur is zorgvuldig samengesteld om jou een zo prettig mogelijke ervaring te geven.

Aan het eind van de cursus ben je in staat om zelfstandig de markt en aandelen te analyseren en een portefeuille op te bouwen en te beheren. Het is mijn doel geweest om jou zoveel mogelijk te ondersteunen in het zelfstandig maken van analyses en het begrijpen van de markt. Wat ik bovendien enorm belangrijk vind, is om je op weg te helpen om alleen de meest relevante en waardevolle aspecten te leren en te gebruiken. Zo bespaar je tijd en geld.

Ja, de cursus is ook praktisch. Ik ontkom er niet aan om een groot deel van de cursus theorie te behandelen. Maar ik heb er wel degelijk voor gezorgd dat de cursus voldoende praktisch is. De cursus staat bovendien boordevol voorbeelden. Het is een mooie mix tussen theorie en praktijk.

Jazeker. Er worden zowel nieuwe materialen toegevoegd als verbeteringen aangebracht. Het is een ongoing process om de cursus te perfectioneren. Hoe beter en completer het wordt, hoe duurder de cursus wordt. Iedereen die de cursus aanschaft krijgt onbeperkte toegang, inclusief de nieuwe materialen en verbeteringen. Het loont dus om er vroeg bij te zijn!

Voor mij was het aanschaffen van de cursus een no-brainer na het lezen van het boek. Ik wilde zien hoe de strategie in de praktijk uitgevoerd werd. De cursus heeft mij enorm geholpen om de theorie om te zetten in de praktijk.
Stijn review
Stijn Greveling
Ik heb zonet een zeer leerzame cursus gehad, het leek alsof het binnen 2 minuten voorbij was. Het was super interessant! ik mag zeggen dat dit een jongen is met super veel ervaring! was een gezellig gesprek ! Nu gelijk zijn boek besteld en binnenkort beginnen aan het echte werk. 🙂
Thom van der Meent

Contactgegevens

Syndicaet
Broekbergenlaan 48A
2071 EW Santpoort-Noord
info@syndicaet.nl

Gratis de laatste beursontwikkelingen

Stuur een bericht

Vul je gegevens in zodat wij een bericht terug kunnen sturen en laat een bericht achter.

Open Whatsapp
1
Hulp nodig?
Heb je een vraag over de producten?
Stel je vraag gerust via Whatsapp!