Stefan Kneppers Boek Trendtrading Tweede Druk

Bestel de 2e druk van mijn boek Trendtrading in de pre-sale en ontvang 20% early bird korting!

Verwachte verschijningsdatum: 5 januari 2023.
In samenwerking met Haystack Uitgevers.
Actie

Boek Trendtrading

Ontdek Trendtrading: de beleggingsstrategie waarmee je je rendement kan verhogen door mee te liften op de sterkste trends in de aandelenmarkt.

Deze unieke strategie leert je om de aandelenmarkt op een complete manier te analyseren. Door de markt in vier delen – of lagen – op te splitsen, kan je per laag de trend ontdekken en daarop meeliften. Het krachtigst is het om mee liften op een trend in alle vier de lagen tegelijkertijd. En dat kan! Want de strategie gaat uit van een top-downanalyse van macroniveau naar microniveau met daarin zowel fundamentele als technische analyse. Ieder onderdeel van de aandelenmarkt wordt behandeld en dit maakt de strategie tot de meest complete strategie beschikbaar op de markt.

Trendtrading Bali
Trendtrading laptop stock

Ben jij:

  • Nieuw op de beurs en op zoek naar goede handleiding om van start te gaan met een werkende strategie?; of
  • Al wat meer ervaren en juist op zoek naar die volgende stap in jouw beleggingsjourney?
Dan is dit boek voor jou!

Het boek staat boordevol kennis en informatie die jou als beginner goed op weg helpen om van start te gaan op de aandelenmarkt. Je leert over alle onderdelen van de markt en hoe je in aandelen kan handelen. Daarnaast worden in het boek belangrijke concepten uitgelegd die, ook als je al wat meer ervaring hebt op de beurs, enorm waardevol zijn. Het boek tovert je om tot een succesvollere belegger op de aandelenmarkt.

In het boek presenteer ik je mijn Trendtrading strategie inclusief een werkend stappenplan dat je kan gebruiken iedere keer als je een aandeel wilt kopen of verkopen. Lees hieronder meer over Trendtrading of bestel het boek direct!

Trendtrading is het meeliften op trends in de aandelenmarkt. Dit kan je zo ruim of krap opvatten als je wil, en dat is ook precies wat we met deze strategie gaan doen. De strategie is ingericht op het ontdekken én volgen van trends in 4 trendlagen van de markt.

De strategie zit als volgt in elkaar. Allereerst is het zaak om (1) de trend in de macro-economie te ontdekken. Dit is de trend op het hoogste niveau en de meest langdurige trend. Logischerwijs is dit de eerste stap. Zodra we trend op dit niveau hebben ontdekt, gaan we een stapje lager naar macro-technischniveau. Hierbij gaan we onderzoeken wat (2) de trend in de algemene markt is, oftewel de trend in de combinatie van indices bij elkaar. Dat was de trend op macroniveau. Nu gaan we inzoomen op aandelen individueel. Eerst gaan we op zoek naar bedrijven en aandelen die fundamenteel (bedrijfscijfers) presteren conform de trends op macroniveau. We gaan op zoek naar (3) de trend in het bedrijf. Wanneer we de juiste bedrijven hebben gevonden is het tijd om het instapmoment te bepalen. Dat doen we aan de hand van technische analyse van aandelen. We gaan hierbij (4) de trend in de koers volgen. Technische analyse levert ons vervolgens ook het gewenste uitstapmoment op. Uiteindelijk kan je aan de hand van het volgen van de trend in deze vier trendlagen een portefeuille opbouwen en beheren.

Boek Trendtrading hand
E-book Trendtrading Een Winnende Strategie

De twee grootste voordelen:

  1. Het boek geeft je ten eerste de juiste handvatten en de kennis om je rendement op aandelen te verhogen. Door mee te liften op trend kan je zowel inspelen op een stijgende markt als op een dalende markt. Aan de hand van de informatie die ik je geef kan je met redelijke zekerheid een top en bodem in de markt timen en op tijd kopen en verkopen. Daarnaast gaat de strategie uit van winstoptimalisatie; het maximaliseren van de winst en het minimaliseren van het verlies. Twee krachtige instrumenten om het rendement te verhogen.
  2. Het tweede voordeel, en dit heeft mij persoonlijk enorm geholpen, is dat de strategie je in staat stelt om de markt echt te begrijpen en te weten wat er gebeurt. Op die manier kan je beter inspelen op ontwikkelingen in de markt en voorkom je sneller dat je fouten maakt. In het boek leer ik je hoe je de markt kan lezen en waar je moet zoeken en kijken voor de meest relevante zaken.

Ruim 500 beleggers gingen je inmiddels voor

Wacht niet langer en bestel ook jouw exemplaar!
Bol verkopen Trendtrading
Sales book website
Stefan shoot Trendtrading

Investeren is voor mij een belangrijk deel van mijn leven. Met Syndicaet wil ik de moeilijkheid van de aandelenmarkt terugbrengen tot easy-to-understand language om beleggen in aandelen voor iedereen toegankelijk te maken. Ik heb zelf ervaren hoe het is om geen verstand te hebben van beleggen. Nu, na 5 jaar actief te zijn op de aandelenmarkt, heb ik voldoende ervaring om anderen te begeleiden in hun beleggingsreis. Het is mijn doel om jou te helpen om de markt te begrijpen zodat je kan werken aan je financiële doelen.

Stefan Kneppers

Founder Syndicaet

Contactgegevens

Syndicaet
Broekbergenlaan 48A
2071 EW Santpoort-Noord
info@syndicaet.nl

Gratis de laatste beursontwikkelingen

Open Whatsapp
1
Hulp nodig?
Heb je een vraag over de producten?
Stel je vraag gerust via Whatsapp!