Stefan Kneppers Boek Trendtrading Tweede Druk

Bestel de 2e druk van mijn boek Trendtrading in de pre-sale en ontvang 20% early bird korting!

Verwachte verschijningsdatum: maart 2023.
In samenwerking met Haystack Uitgevers.
Actie

Trendtrading

De winnende strategie om te profiteren van trends in de aandelenmarkt

Als belegger weet je nooit 100% waar de markt naartoe gaat. Je doet weliswaar goed onderzoek, maar een garantie dat hetgeen gebeurt dat jij verwacht heb je niet. Die onzekerheid is een voedingsbron voor fouten en het toelaten van emoties. Trends in de markt bieden de oplossing om die fouten te voorkomen.

Beleggen en traden is een spel van kansen en waarschijnlijkheden. Omdat je niet volledig kan voorspellen wat de markt gaat doen, heb je iets nodig waarmee je zoveel mogelijk van die kans aan jou kant verzamelt. De ideale manier om dat te doen en jouw kans op succes te verhogen is door mee te liften op trends. Een trend is een ontwikkeling in een bepaalde richting voor een langere periode. De markt bestaat nou eenmaal uit trends, dus je kan er maar beter op meetraden dan er tegenin handelen. Je kan je beter met de stroom mee laten voeren dan er tegenin zwemmen. Dat is wat jou het nodige voordeel geeft om op de lange termijn fouten te voorkomen en winstgevend te beleggen.

Boek Trendtrading tweede druk

Wat is Trendtrading?

Video afspelen over Stefan Kneppers masterclass Trendtrading BeursInside Beurs van Berlage

Zoek en vind de juiste aandelen

Leer de juiste bedrijven en aandelen vinden om in te investeren. Fundamentele analyse is de fundering waarop wij aandelen kopen en verkopen.

Stap in en uit op de juiste momenten

Het kopen en verkopen van aandelen doen wij op basis van technische analyse. Het boek staat vol met tips om juiste momenten te herkennen.

Bouw en beheer een portefeuille

Aan de hand van het stappenplan in het boek ben je in staat om een winstgevende portefeuille op te bouwen in iedere fase van de markt.

Ruim 500 beleggers gingen je inmiddels voor (1e druk)

Wacht niet langer en bestel ook jouw exemplaar!
Bol verkopen Trendtrading
Sales book website
Stefan shoot Trendtrading

Investeren is voor mij een belangrijk deel van mijn leven. Met Syndicaet wil ik de moeilijkheid van de aandelenmarkt terugbrengen tot easy-to-understand language om beleggen in aandelen voor iedereen toegankelijk te maken. Ik heb zelf ervaren hoe het is om geen verstand te hebben van beleggen. Nu, na 5 jaar actief te zijn op de aandelenmarkt, heb ik voldoende ervaring om anderen te begeleiden in hun beleggingsreis. Het is mijn doel om jou te helpen om de markt te begrijpen zodat je kan werken aan je financiële doelen.

Stefan Kneppers

Founder Syndicaet

Stuur een bericht

Vul je gegevens in zodat wij een bericht terug kunnen sturen en laat een bericht achter.

Open Whatsapp
1
Hulp nodig?
Heb je een vraag over de producten?
Stel je vraag gerust via Whatsapp!