Trendtrading

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

TrendTrading.

[/vc_column_text][divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”2″ divider_color=”default”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Trendtrading is een strategie waarbij je meelift op een trend en hier zo lang mogelijk van profiteert. Het is een combinatie van korte én lange termijnbeleggen. Een trend kan binnen een maand voorbij zijn, maar het kan ook twee jaar duren voordat de trend zich omkeert.

Trendtrading is er voor de mensen die betrokken willen zijn bij de beurs, maar niet fulltime met traden bezig willen zijn. Trendtraders volstaan ermee om met slechts tien minuten per dag een gedegen onderzoek te doen naar het ideale aan- en verkoopmoment van een aandeel.

Technisch trendtraden, in tegenstelling tot fundamenteel trendtreden, betekent dat je op basis van de grafiek van een aandeel besluit of je instapt of niet. Waar voor fundamentalisten de jaarcijfers etc. belangrijk zijn, is de grafiek, in combinatie met het verhandelde volume, voor technici de leidraad.

Technisch trendtraden geeft jou de strategie om volgens een systeem handelen. Handelen volgens een systeem is noodzakelijk om consequent geld te verdienen op de beurs. Zonder systeem handel je als een kip zonder kop en ben je overgeleverd aan de grillen van de markt.

Het systeem van technisch trendtraden ziet patronen in grafieken en op basis van deze patronen valt vervolgens een koopmoment te onderscheiden. Een patroon is in zekere zin een gebied waarin een aandeel zich klaarmaakt voor een nieuwe trend. Het aandeel loopt bijvoorbeeld al tijden tegen een plafond aan te hikken, maar het lijkt hier maar niet doorheen te komen. Het aandeel wacht met smart op de aanzet om door het plafond heen te breken. Het doorbreken van het plafond, de uitbraak, is voor technische trendtraders hét signaal dat een nieuwe trend is ingezet.

Trendtraders willen zo veel mogelijk profiteren van de trend, dus zij willen zo snel mogelijk aankopen tijdens een uitbraak. De uitbraak is daarom hét koopmoment voor een trendtrader en hij wacht net zo lang totdat een aandeel daadwerkelijk is uitgebroken. Je wilt niet van een koude kermis thuiskomen door te vroeg in te stappen en er vervolgens achter komen dat er niet eens een nieuwe trend wordt ingezet.

De regels van technisch trendtraden bieden voor alle problemen een oplossing. Daarnaast geeft consequent handelen volgens een zekere strategie ook rust in het hoofd. Niet langer hoef je je druk te maken of je wel een goede trade hebt gemaakt. Zolang je de regels van het systeem volgt, kun je er gerust op zijn dat het aandeel vroeg of laat jouw kant op beweegt. De regels geven jou vervolgens ook weer het exacte verkoopmoment voor een optimale winst.

Kortom, technisch trendtraden neemt veel moeilijkheden weg en het stelt jou in staat om zonder al te veel zorgen geld te verdienen op de aandelenmarkt. En dat is waar we het allemaal voor doen, toch?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Open Whatsapp
1
Hulp nodig?
Heb je een vraag over de producten?
Stel je vraag gerust via Whatsapp!