Geen tijd om zelf goede research te doen?
Laat Syndicaet dit dan voor je doen!

Syndicaet houdt elke dag bij wat er gebeurt in de markt en op de beurs. Samen met de community maken wij analyses van de beste aandelen om deze vervolgens weer met de community te delen. Neem ook deel aan de community en mis geen belangrijk moment. Trade met ons mee!

Ontvang goede aankoopmomenten

Één goede aankoop kan al gauw een rendement van 10% opleveren. Stap in met voldoende kapitaal en je hebt de investering voor deze tip er ruimschoots uit.

Zie de markt voor je werken

Zolang het aankoopmoment juist is kun je achterover zitten en kijken hoe jouw vermogen groeit.

Geniet van je gemaakte winst

Er komt altijd een moment om te verkopen. Neem je winst als het tijd is om te verkopen en geniet van het behaalde rendement.

Bekijk de onderstaande abonnementen

Wekelijkse Tradingtips

De wekelijkse tradingtips bevatten een overzicht met daarin de wekelijkse mutaties van 5 belangrijke indices, het laatste nieuws en een analyse van het sentiment in de markt. Daarnaast worden in ieder overzicht minimaal 3 aandelen geanalyseerd op instapmomenten. Op deze analyses wordt de volgende week teruggeblikt.

1

Iedere zondag winnende tips

Ontvang iedere zondag het overzicht in jouw mailbox om iedere beursweek fris te beginnen!
2

Beurs- en aandelenanalyses

Ieder overzicht bestaat uit een presentatie van de weekmutaties van 5 belangrijke indexen, het laatste nieuws en een analyse van sentiment in de markt. Daarnaast bevat het overzicht altijd minimaal 3 analyses van aandelen met ideale instapmomenten én een evaluatie van de analyses van de vorige week.
3

Zowel een maandelijks als een jaarabonnement af te sluiten

Het maandelijkse lidmaatschap is iedere maand op te zeggen en hierbij is de eerste maand slechts €1,00. Het jaarabonnement is de voordeligere optie waarbij u ook nog het boek 'Trendtrading - Een winnende strategie' gratis thuis ontvangt.

Trendtrading Community

Kies een van de onderstaande abonnementen en neem deel aan de Trendtrading Community. Wij analyseren de aandelenmarkt iedere dag en brengen hier verslag van uit. In de community ben je direct op de hoogte van nieuwe instapmomenten en je ziet meteen wanneer je weer moet verkopen. Trade samen met ons mee!

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY EN TRADE MET ONS MEE!

Meld je aan en leer tegelijkertijd traden als een professional