Geen tijd om zelf goede research te doen?
Laat Syndicaet dit dan voor je doen!

Syndicaet houdt elke dag bij wat er gebeurt in de markt en op de beurs. Samen met de community maken wij analyses van de beste aandelen om deze vervolgens weer met de community te delen. Neem ook deel aan de community en mis geen belangrijk moment. Trade met ons mee!

Ontvang goede aankoopmomenten

Één goede aankoop kan al gauw een rendement van 10% opleveren. Stap in met voldoende kapitaal en je hebt de investering voor deze tip er ruimschoots uit.

Zie de markt voor je werken

Zolang het aankoopmoment juist is kun je achterover zitten en kijken hoe jouw vermogen groeit.

Geniet van je gemaakte winst

Er komt altijd een moment om te verkopen. Neem je winst als het tijd is om te verkopen en geniet van het behaalde rendement.

1

Iedere zondag winnende tips

Ontvang iedere zondag het overzicht in jouw mailbox om iedere beursweek fris te beginnen!
2

Beurs- en aandelenanalyses

Ieder overzicht bestaat uit een presentatie van de weekmutaties van 5 belangrijke indexen, het laatste nieuws en een analyse van sentiment in de markt. Daarnaast bevat het overzicht altijd minimaal 3 analyses van aandelen met ideale instapmomenten én een evaluatie van de analyses van de vorige week.
3

Zowel een maandelijks als een jaarabonnement af te sluiten

Het maandelijkse lidmaatschap is iedere maand op te zeggen en hierbij is de eerste maand slechts €1,00. Het jaarabonnement is de voordeligere optie waarbij u ook nog het boek 'Trendtrading - Een winnende strategie' gratis thuis ontvangt.

Meld je aan en leer tegelijkertijd traden als een professional